PREMİUM DOMAİNLER

TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2019

Listeleniyor: Haberler
TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2019

TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Başladı

Türkiye’de gençlerin millî teknoloji üretme ve geliştirme konusuna ilgilerinin artmasını hedefleyen TEKNOFEST bu yıl daha büyük bir ilgi ile açılışını gerçekleştirdi.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde iz bırakan oldukça fazla yenilik göze çarptı. Bu yıl TEKNOFEST 2019 zengin bir içerikle başladı ve ilk günden ziyaretçi akınına uğradı. 17-22 Eylül tarihlerinde yapılan festivalin ziyaretçileri, standlara gelerek ücretsiz olarak etkileşimli aktivitelere katılabiliyor ve gösterileri izleyebiliyor.

TEKNOFEST İstanbul'da özellikle milli uçan araba ve iha'lar ziyaretçiler tarafından merakla incelendi. Beş gün boyunca sürecek olan festivali mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz. Özellikle etkileşimli aktivitelere katılım sağlayarak keyifli vakit geçirebileceğinizi düşünüyoruz.

Milli teknoloji hamlelerine sürat katması ve gençlerimize ilham vermesi ümidiyle, TEKNOFEST İstanbul 2019 Festivali'nin milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Alan Adı Sitesi yönetimi ...


Ziyaret: 575 | Son Güncelleme: 18-09-2019 07:56

Alan Adı Sitesi, bulunduğunuz sektörde, markanıza değer katabilecek domainleri sizlere güvenli bir şekilde ulaştırabilmek amacıyla 2009 yılından bu yana hizmet vermektedir.

Sayfa 17.6 msecs süresinde oluşturuldu / Bellek tüketimi 4194.3 Kibytes / Toplam 7 sql sorgusu yapılmaktadır