PREMİUM DOMAİNLER

Keyword Domain Nedir?

Listeleniyor: Bloglar
Keyword domain nedir ve avantajları nelerdir?

Keywords Domain Nedir ?

Keyword kelimesi ingilizcede anahtar anlamına gelmektedir. Keyword domain de sitenizin anahtar kelimelerini içeren domain anlamına gelmektedir. Bir çok insan web sitesi açarken alan adı seçmekte zorlanıyor ve anlamsız alan adları alıyor. Alan adı alınırken alan adının içeriğinizle uyumu çok önemlidir. Örneğin cafeniz için web sitesi açıcaksınız cafenizin ismi de sanaldünya olsun. Sizin sanaldunya.com, sanaldunya.com.tr gibi alan adları almak yerine xxxsanaldunya.com xxysanaldunya.biz gibi alan adları almanız doğru değildir. Keyword domainler arama motorlarında sık aranan kelimeleri içermelidirler. Keyword domain kullananların kelimelerinde yükselmeleri diğer kullanıcılara göre daha fazladır. Mesela oyun indirme sitesi açacaksınız. Eğer domaininiz oyunindir kelimesini içeriyorsa oyuncu, oyunlar vs. gibi domainlere göre google’de yeriniz daha iyi olacaktır. Oyun indirme sitesi açıpta muzik.com gibi domain almanız hem anlamsız hem de işlevsiz olacaktır. Bir kaç örnek daha verelim:

- Film izleme sitesi açacaksanız domainizde mutlaka filmizle kelimesi olmalıdır. Anahtar kelimeleriniz ise film izle, film seyret gibi olmalıdır.

- Müzik dinleme sitesi açıcaksanız domaininizde muzikdinle kelimesi olmalıdır, anahtar kelimelerinizde ise muzik dinle,sarki dinle vs. gibi kelimeler olmalıdır.

- Video izleme sitesi açıcaksanız videoizle kelimesinin domaininizde bulunmasının faydası çok olacaktır...


AlanadiSitesi.Net


Ziyaret: 2403 | Son Güncelleme: 23-08-2019 14:46

Alan Adı Sitesi, bulunduğunuz sektörde, markanıza değer katabilecek domainleri sizlere güvenli bir şekilde ulaştırabilmek amacıyla 2009 yılından bu yana hizmet vermektedir.

Sayfa 14.37 msecs süresinde oluşturuldu / Bellek tüketimi 2097.2 Kibytes / Toplam 7 sql sorgusu yapılmaktadır