PREMİUM DOMAİNLER

Bigisayarınızda WhatsApp Web Nasıl Açılır

Listeleniyor: Bloglar
WhatsApp Web Nasıl Kullanılır? Bilgisayarınızda WhatsApp Nasıl Açılır?

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından bir olan WhatsApp, kullanıcılarına Web üzerinden de erişime imkânı sağlıyor. Siz de WhatsApp kullanıcısı iseniz daha zengin bir deneyim yaşamak için WhatsApp’a hem bilgisayar üzerinden hem de telefonunuzdan erişim sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Web, aslında telefonunuzda kullandığınız WhatsApp uygulamasının bilgisayar tabanlı (Web tabanlı) uzantısıdır. Hem telefonunuzda hem de bilgisayarınızda WhatsApp’ı kullanıyorsanız, WhatsApp üzerinden gönderdiğiniz veya aldığınız tüm iletiler senkronize olduğu için bu iletileri telefon ve bilgisayarınızdan görebilirsiniz.

WhatsApp Web’i kullanabilmek için öncelikli olarak; iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry ya da Nokia S60 işletim sistemine sahip bir telefonda WhatsApp uygulamasını kullanıyor olmanız gerekiyor. Bununla birlikte bilgisayarınızda Safari, Chrome, Opera veya Firefox gibi web tarayıcılarından birinin yüklü olması gerekiyor. Bu arada WhatsApp Web’i kullanabilmek için telefonunuzda WhatsApp uygulamasının güncel sürümünün yüklü olduğundan emin olun.

Bigisayarınızda WhatsApp Web Nasıl Açılır?

WhatsApp Web’i Açmak İçin;

1- Bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresine gidin.

2- Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın.

  • iOS için; Ayarlar >> WhatsApp Web'e gidin.
  • Android için; Sohbetler >> Menü >>WhatsApp Web'e gidin.
  • Nokia S60 için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.
  • Windows Phone için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.
  • BlackBerry için; Ekranı yukarıdan aşağıya çekin >> WhatsApp Web'e gidin

WhatsApp’ın internet sayfasını açtıktan sonra telefonunuzdan tekrar WhatsApp uygulamasını açın. WhatsApp>>Ayarlar bölümüne giderek WhatsApp Web seçeneğine dokunun.

Bilgisayarınızın WhatsApp Web sayfasında yer alan QR kodunu telefonunuzun kamerasını odaklayarak taratın. QR kodunu tarattıktan sonra artık WhatsApp’ı hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzda kontrol edebilirsiniz.



Ziyaret: 2783 | Son Güncelleme: 18-10-2019 08:54

Alan Adı Sitesi, bulunduğunuz sektörde, markanıza değer katabilecek domainleri sizlere güvenli bir şekilde ulaştırabilmek amacıyla 2009 yılından bu yana hizmet vermektedir.

Sayfa 10.46 msecs süresinde oluşturuldu / Bellek tüketimi 2097.2 Kibytes / Toplam 7 sql sorgusu yapılmaktadır